top of page
Aarreharju

Aarreharju

Ähtäri

Lastensuojeluyksikkö Aarreharju on omakotitalo rauhallisella omakotitaloalueella Ähtärin keskustan tuntumassa. Jokaisella lapsella on oma tilava huone ja paljon yhteisiä tiloja kodin kolmessa kerroksessa. Lähes hehtaarin kokoinen tontti mahdollistaa monenlaisen tekemisen myös omassa pihassa. Keskustan palvelut ja lasten koulut ovat 2 kilometrin kävelymatkan päässä.

Kodinomaiset puitteet ja pysyvä ammattitaitoinen, kouluttautuva henkilöstö ovat valttikorttimme. Aarreharjusta löytyy osaamista neuropsykiatrisiin haasteisiin ja psyykkisesti oireileviin lapsiin. Moniammatillisessa tiimissämme työskentelee sosionomeja AMK, psykiatrinen sairaanhoitaja sekä lähihoitajia. Lisäksi tiimissämme on sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja ja käytämme työssämme eläinavusteista toimintaa vuorovaikutus- ja tunnetyöskentelyssä.

Aarreharjussa kasvatustyö perustuu luottamukseen, tasa-arvoisuuteen, toisten kunnioittamiseen ja rehellisyyteen. Otamme työskentelyssä vahvasti huomioon lapsen perheen.

Työotteemme on ratkaisu- ja voimavarakeskeinen ja perustuu terapeuttisen kasvatuksen ajatukseen, eli arkemme rakentuu korvaaviin ja korjaaviin vuorovaikutussuhteisiin. Arkea mennään eteenpäin lapsen itsetuntoa vahvistaen ja yksilölliset vahvuudet esiintuoden. Tarjoamme huolenpitoa, turvallisuutta, syliä, selkeät rajat ja välittävät aikuiset. Meidän toimintaamme ohjaavat usko lapsen kykyihin ja vahvuuksiin sekä luottamus lapseen ja hänen tulevaisuuteensa.

Aarreharju

Tarjoamme sinulle aitoa välittämistä, turvallista arkea ja rinnalla kulkemista palan matkaa elämässäsi

Kuvia elämästämme ja tiloistamme

ME TUEMME NUORTEN ELÄMÄÄ

Henna

Henna

Hennan työtä ohjaa aito kohtaaminen, hyväksyntä sekä käytöksen taakse näkeminen. Henna uskoo lujasti myös siihen, että se vahvistuu, mihin kiinnität huomiota.

JOHTAJA

Sosionomi YAMK, Neuropsykiatrinen valmentaja Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti NLP master practitioner

Elina

Elina

Harjussa häärää täydellä sydämellä ja tunteella Ellu. Elinan hersyvä persoona ja tunteella eläminen näkyy myös Aarreharjun arjessa.

YKSIKÖN VASTAAVA

Sairaanhoitaja/Terveydenhoitaja (AMK), neuropsykiatrinen valmentaja, NLP Master Practitioner ​

Inka

Inka

Inka ajattelee, että hänen työssään ei tule koskaan eteen kahta samanlaista päivää, eikä koskaan eteen sellaista tilannetta, mistä ei ihmettelyllä, kysymyksillä, kuuntelulla, rohkaisulla, huumorilla ja suurella sydämellä selvittäisi.

Ohjaaja, sairaanhoitaja, neuropsykiatrinen valmentaja

Jonna

Jonna

Jonna on lempeä ja empaattinen ammattilainen. Jonnan kautta välittyy lempeä, turvallinen ja aito ilmapiiri. Jonna ottaa kaikki tunteet vastaan empaattisesti.

Ohjaaja, sosionomi,

neuropsykiatrinen valmentaja

Marjo

Marjo

Marjo on empaattinen ja äidillinen ohjaaja. Marjo haluaa olla lapsille turvallinen aikuinen ja tekeekin työtään sydän ja syli avoinna.

Ohjaaja, sosionomi, neuropsykiatrinen valmentaja

Jani-Pekka

Jani-Pekka

Jani-Pekka on rohkea ja käyttää työssään paljon toiminnallisia menetelmiä ja liikuntaa. Jimpsu on rauhallinen ja huumorintajuinen, joka arvostaa suoraselkäisyyttä.

Ohjaaja, lähihoitaja,

sosionomiopiskelija, neuropsykiatrinen valmentaja

Raisa

Raisa

Raisa on empaattinen aikuinen, joka suurella sydämellä ja syli auki kohtaa kaikki lapset ja aikuiset Aarreharjun arjessa.

Ohjaaja, terveydenhoitaja/sairaanhoitaja, 

neuropsykiatrinen valmentaja -opiskelija

Tiina

Tiina

Tiina vetoaa rauhallisuudella ja hätkäilemättömyydellä arjen kaikissa hetkissä. Tiinan sydämessä riittää aikaa ja kainalossa tilaa kaikille.

Sosionomi, lähihoitaja

footer musta
bottom of page